2022-03-16 142 views
本身只係想搵間舒適嘅 cafe, 估唔到咁啱 ❥⧽𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭𝐲𝐬 ❥⧽做緊E 先生嘅生日應援, 所以成間餐廳都充滿Edan 呀。餐廳嘅每個角落都裝飾得好靚, 好多綠色植物, 度度都係打卡位, 而且坐得好舒服。𓊈經典全日早餐𓊉賣相幾別緻, 除咗最常見嘅炒蛋, 腸仔同蘑菇外, 仲有埋甜點, 都幾豐盛。最驚喜係麻糬窩夫, 窩夫本身好鬆脆, 裡面隱藏住黑糖麻糬, 味道好夾。另外亦都好鐘意焦糖香蕉, 甜甜地。𓊈海鹽奶蓋薄脆咖啡𓊉舖喺面層嘅焦糖薄脆好吸引呀, 拌勻海鹽味嘅奶蓋一齊飲, 味道層次好豐富。𓊈芒果乳酪沙冰𓊉濃濃芒果味, 配埋燕麥同殼物脆脆, 感覺有少少似食緊一個涼浸浸嘅早餐咁。✧✧ 整體食物同飲品都好味, 環境亦都好舒適, 值得再去呀。

𓊈經典全日早餐𓊉

𓊈海鹽奶蓋薄脆咖啡𓊉

𓊈芒果乳酪沙冰𓊉

經典全日早餐
海鹽奶蓋薄脆咖啡
芒果乳酪沙冰
$150 (Lunch)
經典全日早餐
海鹽奶蓋薄脆咖啡