今日同媽咪係杏花邨有野整,整完諗住係附近食埋飯先走,行過見到呢間日本菜,作為烏冬控既我當然唔會放過每一個食烏冬既機會喇😂近排同朋友出街食得太多肉,所以想齋啲叫左個鮮雜菌松露芝士烏冬,好香松露味,湯底都幾creamy幾滑🤩😍 個烏冬超!級!好!味!爽滑彈牙 襯埋個湯絕對係有水準之作❤️媽咪食日式滑蛋叉燒飯,叉燒完全唔乾,點埋個日式汁黎食好夾,用黎餸飯岩岩好,滑蛋夠滑有蛋味,平時媽咪唔多食白飯,今日呢餐成碗飯食晒,相信都幾岩佢口味🤣仲有靜岡抹茶味梳打汽水,我地都係第一次飲抹茶味汽水,抹茶味好清新唔甜,解渴之選🤗餐廳侍應服務態度好好👍🏻😊我同媽咪對呢餐lunch都好滿意

餐廳侍應服務態度好好👍🏻😊我同媽咪對呢餐lunch都好滿意