一直都想試呢間火鍋店,因為聽朋友講佢嘅牛係幾出色,所以約左朋友去左食。本身想試下佢嘅花椒同酸菜湯,但因為呢幾款都係每日限定,我地太遲黎了,所以點左個鴛鴦麻辣牛骨湯底,麻辣湯底好夠味!亦唔會好油。而牛骨湯都好好味,食完辣再食返清清地都好好食!之後即刻就黎杯「這些機會不是屬於我的」手工啤酒 (470ml),好有花香味,又唔會難入口,啱哂女孩子飲!提提大家,手工啤酒只有尖沙咀分店有!然後再點左好多佢地嘅牛總必食推介嘅幾款牛,牛駝峰同牛朴肉就好似我地平日食嘅雪花牛咁,超級好味!入口即溶咁!仲叫左個匙柄,你以為佢會好硬?no!係十分爽口!而吊龍伴就好彈牙亦都好有牛肉味!再黎係胸口膀,好爽口,唔會覺口感差!我仲嗌左個醬燒牛柳串,係胡椒沙嗲口味,我想講呢個牛柳串真係好出色,佢嘅汁十分好味!!!而且係我地點餐之前,店員都好有心機同我地解釋每種牛嘅口感味道,十分好禮貌。鍾意食牛肉嘅食肉獸一定要黎試下!價錢又唔算貴,每碟都只係$48-$68不等,但肉嘅質素係十分高!我一定會再黎食,試哂唔同肉類,因為份量都唔算少,我兩個人試唔哂咁多款,各位朋友仔可以叫多啲fd一齊食,唔洗驚無位坐,但最好訂左位先,座位都十分

我一定會再黎食,試哂唔同肉類,因為份量都唔算少,我兩個人試唔哂咁多款,各位朋友仔可以叫多啲fd一齊食,唔洗驚無位坐,但最好訂左位先,座位都十分舒服,唔會好逼。鋪頭嘅環境衛生亦好好,燈光偏黃都幾有feel!值得一試!
2018-09-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)