2024-08-07
🦐🐷吉列大海老拼豬柳定食($228)豬柳同海老都炸得非常之脆,而且炸皮好薄,唔會食到好滯嘅感覺,首先豬柳非常之厚,不得不讚佢嘅醬料配搭得好好,一開始會比你磨碎啲芝麻,然後配埋豬扒醬食,非常惹味,其次仲有新出嘅紫薯醬,非常特別,冇諗過紫薯可以配豬柳!而且味道淡淡紫薯,唔會搶咗豬柳嘅味道👅椰菜絲仲可以任添加,加埋柚子醬食非常清新!海老亦都大大條,蝦肉好新鮮,而且仲有蟹膏,好邪惡😍🐂燒牛小排定食($168)牛小排燒得非常之香,燒汁配埋牛小排香濃嘅牛味非常,而且好惹味,牛小排上面審判好香嘅芝麻同埋軟硬適中嘅洋蔥絲,配白飯食一流!份量都唔少,而且大大塊,抵食🤤🥟日式煎餃子(4件) ($32)餃子煎得好香,咬落有肉汁,可以配埋醬汁一齊食,醬汁酸酸甜甜非常開胃,作為餐前小食一流👍🏻🐔長崎炸雞(3件)($48)炸雞外皮非常之薄脆,咬開雞肉中間係有肉汁,油香滿滿,而且雞件大大舊添!推介⭐️🍍菠蘿雪葩($88)原個菠蘿直接上,非常特別!連路人都停低問我係咩嚟🤣菠蘿入面裝滿菠蘿味嘅雪葩,冰涼感爆燈,啱晒食完炸嘢之後清新返晒!
🐂燒牛小排定食($168)
🥟日式煎餃子(4件) ($32)
🐔長崎炸雞(3件)($48)
🍍菠蘿雪葩($88)