2022-04-01
之前因為book錯咗所以去咗九龍嗰邊食,勁失望。今次。星期日趁人少少走過來Walk in試吓有冇位,又好好彩星期日都有好多set lunch同便當揀!可能疫情關係,所以人真係唔算好多,如果過咗疫情,之後應該又會好難book位!我揀咗嘅雪魚西京,天婦羅午餐。全部overall 都係above average ~ 已括幾塊魚生片(上次食九龍果間,基本上係同連鎖壽司店冇乜分別)天婦羅係我嘅至愛,基本上整得都好好脆漿啱啱好,熱辣辣,卜卜脆。 至於銀雪魚西京燒除咗塊魚細咗少少,已經冇嘢好投訴。基本上唯一唔鍾意只係個甜品。其實比杯雪糕都好過俾啲隔夜生果大菜啫喱⋯⋯Anyway~ 整體lunch CP值都係高嘅, 因為我個set都係三百幾,正正常常嘅price range la ~! Weekend lunch 嘅好選擇!
星期日都有好多set lunch同便當揀!
至於銀雪魚西京燒除咗塊魚細咗少少,已經冇嘢好投訴。
Weekend lunch 嘅好選擇!