2024-10-06 1457 views
之前成日去西貢食海鮮....  每次都使一大舊錢... 但係呢間餐廳呢~~  我食到嘅嘢同西貢嗰啲差唔多,  甚至有啲仲更好食,  但係價錢就真係一個天一個地啦!我哋叫咗個海鮮火鍋放題,  Wahhhhh!啲海鮮真係新鮮到不得了!啲魚呀蝦呀,  全部都生猛生猛咁, SOOOOO Freshhhhhh!!  食落口真係好鮮甜。特別係嗰條豉汁蒸海魚,  肉質好嫩滑, 豉汁又夠味,  Goood個蟹黃飯都好好食!啲蟹黃又香又濃,  撈埋啲飯一齊食,  真係MM7 !!我同班朋友食到個個都飽到行唔多郁, 但係埋單嗰陣, 個個都嚇咗一跳,真係抵到笑!最美中不足既地方係佢地無我至愛既藍妹啤酒任飲 😒

最美中不足既地方係佢地無我至愛既藍妹啤酒任飲 😒
豉汁蒸海魚藍瓜子