2024-08-14 2947 views
十分鐘意食法包,基本上香港九龍法包大部份都有探過店。唔一定次次寫食評,但因為本身呢間係其他網媒報道講到好勁,滿心期待,食咗兩次之後覺得都係要寫。第一次食左coldcut ,酸菜係ok,肝醬ok,肉鬆偏咸偏甜,個包係外脆唔太硬。但係coldcut好少只有簿薄幾片,食完個包飽左,但因為唔夠肉好似到喉唔到肺咁,并不滿足。加左$18斑蘭茶冇咩味第二次去,諗住試pork stew豬腩加錢加coldcut。 哥哥仔叫我唔好、話因為個包會太大。好啦,試返佢原本豬腩肉,咩都冇改冇要求加減。今次冇理佢肉多肉少了,因為好咸!真係好咸同好重味精。成個包我一邊食,飲左500ml水要再飲都幾失望下。

都幾失望下。