中秋佳節慶團圓就梗係唔少得要食住月餅賞下月🌕㗎啦‼️😜唔知有要求既大家揀好咗今年嘅月餅未呢⁉️話說小妹早排已經預先買定左君蘭個盒🌟月兔夢遊仙境🌟四式月餅禮盒比屋企人過節😆點知中秋都未到,就已經比佢哋全部食晒😂係咁叫我買多幾盒🤣呢個禮盒入面擁有四款口味,完全滿足到我幾個屋企人唔同既口味‼️✨皇牌流心奶黃✨嚴選特級金沙鹹蛋黃醬,令月餅由內而外散發濃郁奶黃及鹹蛋黃香味,極幼滑流心奶黃加上酥香的曲奇餅皮,口感層次豐富,令人一試難忘‼️✨斯里蘭卡伯爵奶黃✨中間系用上斯里蘭卡原產伯爵茶茶葉配以日本傳統工藝手法製成既軟心伯爵茶奶黃,令甘醇茶香完美保存,入口絲滑回甘,典雅怡人‼️✨麥蘆卡蜂蜜奶黃✨選用了100%紐西蘭進口 convita 天然麥蘆卡蜂蜜的軟滑奶黃,令到月餅帶有一點點清甜既感覺之餘,營養又健康,食多幾嚿都唔怕有負擔🤟🏻✨朱古力軟心奶黃✨選用了法國 Valrhona 80% 特濃朱古力加入幼滑香甜的軟心奶黃中,再加上濃郁可可既曲奇餅皮真係不得了,朱古力迷-定要試‼️🫰🏻❤️100% 香港製造❤️@orchidpadaria🛑君蘭麵包廠📍地址:尖沙咀河内道18號K11購物藝術館 B2樓 B224號舖#尖沙咀
中秋佳節慶團圓就梗係唔少得要食住月餅賞下月🌕㗎啦‼️😜

✨朱古力軟心奶黃✨

❤️100% 香港製造❤️

@orchidpadaria

🛑君蘭麵包廠

#尖沙咀 #君蘭麵包廠 #君蘭#中秋節#月餅#k11#k11musea #香港製造 #香港美食 #香港 #香港創作