2005-05-12 206 views
5月9號,補祝母親節,因為大家都覺得次次食日本野好悶,所以今次轉左食上海野~~我上黎睇左好耐,發覺L汨4好似幾好咁,就打電話去BOOK 位啦~~我BOOK8:30,但係8點已經去到,間野好靜,無咩人,所以我地就早D食飯啦~~我地4個大人,一個小朋友叫左....小籠包(5隻)咸肉炒菜飯蔥油淋雞(半隻)北菇面根津白生煎包(5隻)高力豆沙香蕉(6大粒)小籠包好好味,好多汁,又吾太油菜飯比較普通,味道都可以雞雞好夠味,我重覺得咸左DD,但係好香,連媽咪都讚GOOD北菇好入味,不過我地全家都覺得好咸,菜菜就OK既,無咩特別生煎包都可以,不過我覺得太多肉,可能係我吾太喜歡食肉既關係啦~~甜品,嫂嫂話好好味,佢一個都食左2粒半啦~~入面有豆沙同香蕉肉,吾太甜,我都覺得幾好味~~一共食左500 幾蚊,算OK啦~~還有服務員態度好好~~有笑容~~^^讚呀!!

我地4個大人,一個小朋友叫左....
小籠包(5隻)
咸肉炒菜飯
蔥油淋雞(半隻)
北菇面根津白
生煎包(5隻)
高力豆沙香蕉(6大粒)

小籠包好好味,好多汁,又吾太油
菜飯比較普通,味道都可以
雞雞好夠味,我重覺得咸左DD,但係好香,連媽咪都讚GOOD
北菇好入味,不過我地全家都覺得好咸,菜菜就OK既,無咩特別

一共食左500 幾蚊,算OK啦~~

還有服務員態度好好~~有笑容~~^^讚呀!!