2023-10-24
米芝蓮香港懷舊點心 呢度裝潢好有心思,好有舊香港香味,貼滿2046的poster及復古舊傢具,來打卡係可以一試既我本身好鐘意食叉燒餐包,呢度既「甘哥叉燒餐包」真係好好食,外層脆脆菠蘿皮, 皮薄叉燒餡又足料,不過就係唔夠熱,如果夠熱就真係100分蒸飯麵幾好食,另外其他點心都不錯,不過麵係同一個問題《唔夠熱》呢度既服務態度都好好因為係米芝蓮香港懷舊點心 所以好想上呢度裝潢好有心思,好有舊香港香味,貼滿2046的poster及復古舊傢具,來打卡係可以一試既我本身好鐘意食叉燒餐包,呢度既「甘哥叉燒餐包」真係好好食,外層脆脆菠蘿皮, 皮薄叉燒餡又足料,不過就係唔夠熱,如果夠熱就真係100分蒸飯麵幾好食,另外其他點心都不錯,不過麵係同一個問題《唔夠熱》呢度既服務態度都好好,不過上菜都偏慢
呢度既服務態度都好好因為係米芝蓮香港懷舊點心 所以好想上
呢度既服務態度都好好,不過上菜都偏慢