呢間Cafe真係一直都係我心目中嘅no.1!因為有良心之餘,啲嘢食仲要係好好食!呢間Cafe已經回頭過好多次,無論係西貢嗰間主店定係佐敦嗰間分店,各有特色,都一樣出色!點解我咁鍾意呢間Cafe?因為我本身係一個唔鍾意食果jam嘅人,而且最憎肉桂味,所以有間快餐店嘅蘋果批我都好唔鍾意食,但就係第一次去比朋友迫試吓佢哋嘅蘋果肉桂味果jam,真係一試難忘!直頭消除咗我對肉桂味嘅抗拒感!因為佢令我咁有驚喜,所以我一直都好鍾意呢間Cafe💛另外想推介下佢個蟹肉意粉,足料到不得了,不過好似淨係佐敦分店先會有,所以要食嘅話一定要去佐敦嗰間~而個ribs我就覺得西貢嗰間好食啲,所以各有特色,有機會嘅話,兩間分店都要去支持呀!嚟緊睇佢哋社交平台話會出打邊爐一人鍋,遲啲都會去試吓!
  • 黃金蟹肉軟殼蟹意粉
  • 果醬九宮格多士