2023-07-30 1121 views
預早一天book咗... 兔氣揚眉全包宴, 1830入座 ,齊人上菜, 波士頓龍蝦伊麵,唔差喎,比我想像中有味道😘, 因為我只係半席,所以bb豬半隻,待應登上嚟畀我睇一睇先,跟住先將bb豬剪件, BB豬配有乳豬醬及砂糖, 小小驚喜嘅😚係乳豬仲係熱嘅, 食起上嚟冇咁油膩, 蒸班腩連骨夠滑, 碧綠 炒班球嘅都好香 , 值得一提個 花膠 海皇翅 好夠熱👍😚, 其他餸菜都唔差 ,個炒飯小朋友好鍾意吃,😋 美點係薑汁紅棗糕👍美中不足,就是上菜速度太快, 放到枱都唔夠擺~若其後每菜慢返五分鐘就好D, 食肆唔需要 交枱比下場,🤔可能啲員工太有效率) 食唔曬嘅嘢😀仲打包兩盒回家日後,都會再幫襯👍👍👍😋😙

食肆唔需要 交枱比下場,🤔可能啲員工太有效率)
食唔曬嘅嘢😀仲打包兩盒回家
日後,都會再幫襯👍👍👍😋😙
波士頓龍蝦伊麵底
碧綠炒球