好食還好食 一路食上面部冷氣冇停過滴水諗住快快脆食完就走 點知越滴越勁 成餐飯就俾佢係咁滴到彈哂落膊頭 小腿 買單提一提佢啦部冷氣滴水成餐飯都係到滴 坐嗰個位實俾到彈到 佢竟然話 哦嗰部冷氣有時係咁架啦🤯所以第一入坐唔洗提一提客人 第二又唔打算會整返 第三一句唔好意思都冇之後仲要 淨係收現金唔係問題 買單找錢 竟然同我講冇哂一蚊同兩蚊俾咗5個兩毫子我😂無野呀話 我買單同佢講冇哂一蚊佢係咪會收5個兩毫子先? 講返野食 除咗個湯底熬得唔錯啲蝦夠大隻 我覺得以依個價錢嚟講麵嘅份量好細 同埋上菜個陣個湯完全唔夠熱 第一啖已經覺得個湯涼咗 咁基本上嚟新鮮熱辣出煙都做唔到 經過唔洗排隊我都未必會想食多次😬
好食還好食 一路食上面部冷氣冇停過滴水

經過唔洗排隊我都未必會想食多次😬
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)