2021-09-03 283 views
今日同朋友經開銅鑼灣就順便黎呢間大排檔試一試佢😍😍😍今日去我地就唔需要等位可以即入,坐低睇一睇個餐飯都好多舊式大排檔有嘅食物佢哋都有,本身想試佢地個花蟹蒸糯米飯,佢個度寫市價,我再問一問員工幾錢,佢答我$6xx,我地都覺得幾貴所以就無叫到黎食🙈🙈就係叫左啲普通大排檔野黎試下有無大排檔嘅風味😂送的前菜椒鹽脆鮮魷$118-魷魚食落好林身,好好咬口,粉唔會好厚,但食落無椒鹽味,就係普通炸魷魚😂拔絲咕嚕肉$98-味道ok嘅,但啲肉就麻麻,食得出唔係梅頭肉,粉有啲厚,炸到好硬,就咁睇相都覺得硬😂豆豉鯪魚油麥菜$90-呢個係最好食,有少少鑊氣嘅味道👍🏻
送的前菜

豆豉鯪魚油麥菜$90-呢個係最好食,有少少鑊氣嘅味道👍🏻

2021-09-01
$200 (Dinner)
  • 豆豉鯪魚炒油麥菜