2024-10-24
🎃 萬聖節限定:南瓜燉蛋拉絲麻糬奶凍 ($68)首先,我要介紹嘅係佢哋為萬聖節推出嘅期間限定甜品——南瓜燉蛋拉絲麻糬奶凍🍮🎉。呢款甜品以原個細南瓜做容器🎃,內裡裝滿咗入口即融嘅燉蛋奶凍🥛,再加上煙韌嘅拉絲麻糬🍡,真係令人一試難忘💖。南瓜嘅清甜同奶凍嘅滑嫩完美結合✨,再加上麻糬嘅Q彈口感,呢款甜品絕對係萬聖節派對嘅最佳選擇🎊。🍰 Dessert Cups Boxset:多重喜悅嘅甜品杯套裝接下來就係「Sweet Memories」嘅另一個招牌——Dessert Cups Boxset🎁。只需要$388💵,就可以品嚐到9杯由精選47%北海道忌廉製作而成嘅甜品杯🍨。每一杯都係顏值同口感嘅雙重享受😍。其中,芒果滿滿奶凍🥭同士多啤梨滿滿奶凍🍓以啖啖新鮮果肉為特色,燉蛋拉絲麻糬奶凍則帶嚟咗濃郁嘅蛋香同麻糬嘅層次感🍮✨。四重朱古力慕絲杯🍫同五重特濃咖啡奶凍杯☕滿足咗朱古力控同咖啡迷嘅味蕾,而抹茶奶蓋奶凍🍵同焙茶奶蓋奶凍則帶嚟咗日式茶香嘅清新體驗🌿。🎉 自由配搭:滿足個性化需求 最令我驚喜嘅係,呢個Dessert Cups Boxset仲提供咗自由配搭嘅選擇🛍️。你可以根據自己嘅口味喜好,揀選4杯價值
🎉 自由配搭:滿足個性化需求
最令我驚喜嘅係,呢個Dessert Cups Boxset仲提供咗自由配搭嘅選擇🛍️。你可以根據自己嘅口味喜好,揀選4杯價值$56嘅甜品同5杯價值$38嘅甜品🍰。如果你想要升級,只需要補返18蚊差額就可以將其中5杯甜品升級為價值$56嘅款式📈。
🤝 特別聯乘:同PokeGo嘅合作
好消息係,Sweet Memories同主打健康新鮮嘅夏威夷式魚生飯專門店PokeGo進行咗聯乘合作🍣。而家喺Poke Go尖沙咀店,你可以order同堂食Sweet Memories嘅甜品杯🥳。此外,預訂嘅訂單都可以揀喺Poke Go尖沙咀店自取📦。