2018-11-05 725 views
今天是星期日,去飲茶又怕等位人多,於是去咗康怡Aeon地下果間日式料理大戶屋食個午餐定食算了!十一點零去到,等咗一張枱就輪到了,安排入座就看餐牌點咗個燒甜辣醬汁豚肉盒子飯!係套餐嚟,有味噌湯,漬物,同一個用四方形似個盒咁嘅盛器,戴住D珍珠米飯,上面蓋住五件豚肉!隻溫泉蛋好靚,半熟流黃,好好食,果幾塊豚肉份量都唔少,淋咗D甜辣醬汁上面,食落並唔覺得辣,肉質軟滑鮮甜好吃,珍珠米做飯,好有口感,原來這𥚃叫套餐是可以另一個白飯,不另收費的,啱哂D大食仔!同時發覺這𥚃服務員招呼幾好,時常主動同我添加茶水,值得一讚!

2018-11-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$110 (Lunch)