2024-07-08 83 views
試新嘢總系可以帶嚟驚喜嘅,今日朋友聚首,我哋就預訂咗和牛割烹小田做為慶祝場所。🍽 入到去之後,我哋揀嘅就系呢份$980嘅Dinner Omakase,和牛和日本第一Kodawari蛋⭐️,好滑好香,好好味,好想再食!😀!小田和牛蘑菇松露魚子飯,都好神奇嘅口感🤓🍚,就好似食用咗幾款不同嘅海鮮拼擱咁,難以忘懷嘅,好SURPRISE既係呢個飯最突出既唔係和牛,而係個松露,因為本身都好鍾意,所以一食就知呢個松露係夠晒香💟!一定要特登提嘅就係食咗一啖我已經愛不釋手嘅和牛壽司,樣樣都好香,特別係滿滿嘅和牛肉🥩,足料到我忍唔住笑出嚟,真系太好食啦!🍣🥰 食完嘅時候,定係要有杯滋味無窮嘅麵豉湯,佢好淡,好清,都正㗎🍲💦飯後當然唔少得甜品!係豆腐布丁配楓醬!味道剛剛好,充滿咗豆香,真係食完仲想食多個!😝🧡和牛割烹小田嘅食物真系無得頂

和牛割烹小田嘅食物真系無得頂