2024-08-20 323 views
最近朋友話商場有間韓燒成日都好旺場,所以今次經開就去試下😋餐廳嘅座位好舒服同埋都有獨立卡位🥰仲有入到去抽風系統好好,唔會食完成身味👍🏻🌸前菜嘅種類款式好多,海帶,泡菜,薯蓉都有🤤仲可以加錢任食前菜😋🌸慶州黑毛豬盛合入面有豬梅肉,豬五花,豬皮& 豬腸😋黑毛豬食落帶香香嘅水果味,味道甜甜😆肉質彈牙🤩豬皮有dd似豬手上面個皮🥳食完感覺補充到滿滿嘅骨膠原😆🌸棉花糖壽喜燒三筋肉配肩芯肉🤩超吸引🤤個爐上面係大大朵嘅棉花糖🥰壽喜燒同棉花糖甜度好夾😚店員好貼心幫我地煮得岩岩好🤩肉質夠嫩滑配埋蛋汁👍🏻味道更上一層😋🌸和牛牛舌盛合入面有靚靚雪花和牛同厚切嘅牛舌🤤牛舌燒完都勁多汁😋喜歡牛舌嘅必點😍🌸拉絲芝士雞肉,雞肉夠嫩滑😋配埋芝士拉絲🤓加埋少少泡菜仲野味🥰🌸荔枝梳打&提子梳打,燒肉配梳打正😆梳打夠清新又有果香

🌸荔枝梳打&提子梳打,燒肉配梳打正😆梳打夠清新又有果香