2025-01-08
我們叫左頂級澳洲和牛海鮮放題,肉類都好多款,但我超愛食牛肉,所以都係主攻M5澳洲和牛小排,M7和牛胸腹,M7澳洲和牛牛板腱,肉味香濃,油脂分佈算平均,薄切牛舌燒起來都好嫩,當然仲有其他肉食我最後亦叫咗日本白豚梅肉,肉質鮮嫩,唔怕燒得太柴口。加$48 有日本原隻生蠔,車海老,半殼鮑魚,大大粒嘅香草牛油帶子,海鮮都真係好新鮮,我哋都叫左幾轉生蠔,記得係要燒既,鮑魚鮮美,車海老真係好大隻。無諗過有一鍋既冬蔭功,湯料都好足,隻蝦都好大隻,唔會話太辣,岩香港人口味。甜品竟然有鯛魚燒,車輪餅,小朋友一定好鍾意,我都好鍾意,開至細既火,燒到脆卜卜就食得,鯛魚燒既豆沙勁爆,車輪餅餡料是滿滿既吉士醬,真係要留肚食。另外,都有唔少甜品都可以叫,但每人只有一杯movenpick 雪糕,都滿足到嗜甜既我們。仲有冷盤,小食等等,真係好多野食。