2015-06-30 2659 views
所謂的點心,以我理解係應該精緻點、似小小的一點心意。喜萬年收費都唔平,不過都好老實講,呢度好「均真」,會比返大啲份量我地,大到睇落已經唔似點心啦!XO醬煎腸粉唔味道夠平均,有啲太淡 、有啲又好咸好大陣味。另外都煎得唔夠爽身、似食緊蒸腸粉多啲。味道都香香辣辣、證明有落XO醬。餃子「好好好」大隻、仲有3隻咁多!好佩服皮唔算厚都可以唔穿、包到好多好多肉個外層有少許太多油啦,勝在肉餡好足、肉汁鮮味。其他點都係大大的,好似燒賣上面好多蟹籽,皮有彈性豬肉餡亦都相當豐富、好有咬口。鳳爪太重味,唔可以一次過食兩隻。牛肉球唔係用腐皮放底、而係用菜有啲失望,因為腐皮加「口急汁」好好味的><!
XO醬煎腸粉
XO醬煎腸粉唔味道夠平均,有啲太淡
$100 (Tea)