2023-10-04 1779 views
Ordered:1) Meatball: 本身已經咸,點埋碟豉油撈蛋真係咸到要即刻飲水2) Liver: 食到雞肝嘅腥味, 同埋無燒到全熟,呢碟味道正常無好咸3) Wings:雞翼上面沾滿七味粉,超咸4) Corn tempura: 呢個最好味,粟米香脆彈牙5)Duck fried rice: 咸中之最,食咗兩啖頂唔順要退咗佢Drinks: Ginger ale & Lemonade 整體黎講: 咸!個米芝蓮一星唔知點樣呃返嚟——————————————-夜晚諗住食少少嘢。去到永樂街啲舖頭已經閂晒,入到去Yardbird, 好似去咗第二個世界咁。呢度前酒吧後餐廳,有節拍強勁嘅音樂即刻感覺很chill。坐低首先叫兩杯嘢飲, Ginger ale 同lemonade再叫嘢食,上菜速度正常,食完一份就上另一份。 呢度都多Staff嘅,收碟都快。但每味菜都好咸,最後份炒飯咸到食唔落,退咗就走了。 好失望,食完上黎睇下OpenRice 嘅用戶有咩評價,先發現原來間野係米之蓮一星。好驚訝個一星係點樣攞返黎🥲
Ordered:

3) Wings:雞翼上面沾滿七味粉,超咸

4) Corn tempura: 呢個最好味,粟米香脆彈牙

Drinks: Ginger ale & Lemonade

整體黎講: 咸!
個米芝蓮一星唔知點樣呃返嚟

——————————————-

夜晚諗住食少少嘢。
呢度前酒吧後餐廳,有節拍強勁嘅音樂即刻感覺很chill。
但每味菜都好咸,最後份炒飯咸到食唔落,退咗就走了。

2023-10-04
$200 (Dinner)
  • Sweet  Corn  Tempura