2024-09-01
話說我同朋友透過openrice訂座,6點入座有8折優惠。我地入座時雖然無人,都有講訂咗位,落單時confirm問係咪有8折,男職員有用電話影低相關証明,佢話7:30前埋單先有8折。但係到我地食飽時,舉手同一位女職員講埋單,佢話好呀就走咗入水吧,我地等咗好耐都冇人嚟,再舉手同開頭嚟影証明嘅嗰個男職員講埋單,佢先同我地講要出櫃枱埋,我同朋友即刻話:「啱啱又唔講?」好似想拖我地鐘咁,因為嗰陣就嚟到7點半。去到櫃枱,佢印咗張單係無計8折!!!好彩我有認真睇單,我問:「唔係有8折?」佢就問我:「你係x小姐?」先印張有8折嘅單俾我,感覺十分之唔老實!!!因為佢係有嚟影我地張8折訂枱證明,亦講得出我地姓乜,但偏偏一開頭就印張無8折嘅單俾我地,根本就係搏我地唔睇單!!!奉勸大家一定要check單!講返食物,我地叫咗招牌金邊粉、燒豬頸肉同香茅青蘋果茶。招牌金邊粉材料都幾多,湯底味道有dd苦。燒豬頸肉上菜時會有2秒噴火,味道正常,但比較細塊。香茅青蘋果茶無乜蘋果味,好淡。總結而言,唔會再嚟。
總結而言,唔會再嚟。