由於工作關係,我哋大部份同事都來自五湖四海,好難得先可以碰面😅 所以 #小秘書 都好期待嚟緊嘅christmas gathering可以同大家見吓面,影返幅相做紀念🥳 今年我哋再次book咗 Pop n’ Grill 做我哋嘅場,貪佢地方夠大,大家唔使咁侷促😉 餐廳分為室內同露天兩部份,夜景望住 #沙田 同 #城門河 全境,感覺都幾chill㗎🍻時間關係,我哋一早已經同餐廳經理夾好,呢晚會安排一個簡單嘅dinner buffet 比大家,雖然唔係啲咩名貴食材,不過我就覺得食物嘅款式同質素都唔錯,#粟米湯、#燒大蝦、#燒魷魚圈,仲有 #羊架 … 都係搶手貨🤤 而我就最鍾意食佢哋嘅 #大啡菇,完全唔會乾身,啖啖肉入口仲好Juicy㗎😉 不過美中不足嘅係海鮮類食物補充時間比較長,心急嘅同事都走嚟問我「幾時先有得食」😅😆 好彩我哋order咗個free flow package,成晚嘅 #啤酒 同 #汽水 都係無限量供應… 隊返兩支🍻 食物就自然陸續送到啦😉最後我想讚吓 #餐廳服務團隊、#經理 夠晒落力,每次我哋有咩要求,都好快搵到幫手😉 而且露天環境夠晒開陽,只係偶爾發現有人食煙😖大煞風景之

最後我想讚吓 #餐廳服務團隊、#經理 夠晒落力,每次我哋有咩要求,都好快搵到幫手😉 而且露天環境夠晒開陽,只係偶爾發現有人食煙😖大煞風景之外,我都好享受餐廳環境帶俾我慢活嘅感覺😎 睇嚟我本 #餐廳推介 又可以多一個成員喇🥳

📍 Pop n’ Grill (沙田)源禾路1號沙田大會堂天台花園
2023-12-15
Type of Meal