2024-09-14
我會稱這間餐廳為沙田最靚質素最好的露台餐廳覺得熱可以坐室內,有冷氣,枱同枱之間有好大距離,有長方形枱有,圓形枱,每張枱平均可以坐四至六人。 坐室內多人嘅時候講嘢就斯文啲囉😹坐出面同朋友飲酒慶祝上嚟會比較自由,仲可以睇吓城門河夜景✌️午餐價錢都好平,$150內搞點。成日去都冇人,好安靜,坐得好舒服😂俾相大家睇吓,有麵包有嘢飲有主餐,仲有甜品先吸引💕5布朗尼加個cream?真係太好食吧?5晏晝已經有人飲酒飲果汁,飲酒都有啲日常優惠玩完一輪,到夜晚再同表弟食個甜品就去機場。沙田城門河就係咁,唔會有臭味呢個位😂 仲可以欣賞吓河隔離一排香港公屋,五光十色,富有香港建築特色,太美麗吧,仲有一條識發光嘅橋😂呢碟係apple crumble,加個自選雪糕,太好食了,熱辣辣脆卜卜蘋果味超濃,不過就有啲貴呀,$100
布朗尼加個cream?真係太好食吧?
晏晝已經有人飲酒飲果汁,飲酒都有啲日常優惠