2022-10-06
啟岸又開左新餐廳😍店舖都幾大間,座位好闊落,坐得舒服又有街景望👍同朋友食飯傾計一流~✨珍寶日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉意大利粉 - 面頭有兩塊大大巴馬火腿,咸香味好足,裡面有大大粒爽口帶子,加上卡邦尼個汁整得好creamy, 整體好惹味!✨牛油果醬大蝦雞肉薄餅 - 每塊都有吸睛大蝦,蝦肉彈牙,牛油果醬好濃郁,餅底夠脆,配埋拉芝冇得輸😋✨吉列炸蠔 - 係跟餐加嘅小食,外脆內軟,仲幾juicy🤩✨吉列墨魚餅 - 真係食到墨魚粒,好香口,有驚喜😻✨巴克斯蛋糕 - 好香濃芝士味,食到佢半軟心texture, 好芝味!✨檸檬芝士蛋糕 - fresh得嚟有芝士味,唔會太膩,作為飯後甜品一流~✨Mocha - 天鵝拉花幾有心思,個味夠香濃!✨Cafe Latte - 夜晚飲咖啡我真係有少少淆會訓唔著😂但又真係想飲,好在冇後悔,大杯得嚟有水準~
✨吉列炸蠔 - 係跟餐加嘅小食,外脆內軟,仲幾juicy🤩
✨吉列墨魚餅 - 真係食到墨魚粒,好香口,有驚喜😻
✨Mocha - 天鵝拉花幾有心思,個味夠香濃!