2024-06-07
就嚟父親節 梗係要同努力工作嘅鐵人爸爸食返餐好嘅😎 呢日同爸爸嚟咗佢公司附近嘅韓式燒烤店預祝一下🥰 冬柏牛肉盛盒一份包括咗和牛牛五花 安格斯牛外裙肉 厚切牛舌 牛小排 同埋牛胸爽肉 共五款特色牛肉🐮 每件都有雪花㗎❄️ 燒完後油脂感減少咗 依然係好嫩滑☺️ 呢一個盛盒真係好豐盛 啱晒我想試多啲牛肉部位醃製韓國一級豬肋骨呢個非常有驚喜 本來以為豬肋骨係有條骨嘅ribs 但呢度嘅豬肋骨係一大塊又軟腍嘅豬肉 醃製嘅醬料甜甜地 燒香完之後同豬肋骨好夾🐷 店員仲好細心 預備咗塊鐵板係爐上面燒呢塊豬肋骨 仲主動提出幫我地燒👍🏻韓式炒粉絲呢碟粉絲份量好充足 粉絲口感彈牙 配料都好多元化😂 有豬肉絲 紅蘿蔔絲 三色椒 洋蔥 同埋菇菌🍄🟫飲品見到飲品menu嘅梳打幾靚 嗌咗兩杯嚟配燒肉🍹 菠蘿梳打 荔枝梳打 兩杯都好fresh同埋好味 唔會好甜 但個人比較鍾意菠蘿梳打多啲😛甜品芝士蛋糕配雪糕 餐廳提供寫碟服務🍫 所以寫返句祝賀爸爸嘅說話👨🏼 餐廳仲畫咗兩隻可愛嘅兔仔🐰 另外仲叫咗焦糖布甸 口感細膩🍮呢一餐真係好令人滿意👍🏻 無論係餐廳環境 店員服務同食物質素都係屬於中上 爸爸食完都話要推介俾同事😆 推介大
冬柏牛肉盛盒
醃製韓國一級豬肋骨
韓式炒粉絲
飲品
甜品
呢一餐真係好令人滿意👍🏻 無論係餐廳環境 店員服務同食物質素都係屬於中上 爸爸食完都話要推介俾同事😆 推介大家呢個父親節嚟餐廳食飯