2024-03-31
朋友介紹,試咗呢間新餐廳食dinner & 飲嘢. 環境幾好,啲位幾闊落,同其他顧客距離唔係好近,所以同朋友傾偈感覺幾好.嘢食好食!! 試左幾款嘢食,最記得個Uni Lobster bisque arancini, 個外面好脆,入面熱辣辣, 個sauce 幾creamy, 下次一定會再叫. 個charcoal karaage 幾特別。個蛋mayo好食。配埋個外脆內嫩嘅炸雞,好食 Sweet potato apple pie, 都好食! 個人好鐘意食番薯同埋蘋果批,呢個組合對我嚟講非常滿意哈哈!個butter sake clams pot 都好有酒香,都吾錯。味道幾好,但其他野更特別。會先食其他先。啲cocktail 有好多吾同款式,吾係平時common嘅recipe. 我自已試左個限定紅豆cocktail (吾記得個名), 吾太甜,好啱飲. 下次再黎會留耐啲,試埋其他嘢
下次再黎會留耐啲,試埋其他嘢