2022-12-08
🚩 阿荔車仔麵呢排天氣好凍 就好想食啲熱辣辣既野!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈 秘製牛筋牛肋腩麻辣撈麵$68本身係想叫2個車仔麵架,但見店員誠意拳拳咁推介!咁就試下啦~牛腩非常入味,炆得好林好軟熟!撈麵可以揀手工拉麵或者出前一丁!辣度揀咗小辣~但都真係幾麻幾辣😝好過癮!可以一試🌈自選車仔麵 (馬拉喇沙湯底, 招牌南乳豬手,炸腐皮豬肉卷,雪花肥牛,清甜蘿蔔)$81麵一黎到就聞到陣陣奶香味!湯底濃郁香甜!加埋我叫左吸湯既河粉!超好食!見到佢招牌係豬手就叫埋!豬手軟淋入味!補充骨膠原~朋友講食車仔麵睇好唔好食就睇蘿蔔!蘿蔔清甜多汁!有啲車仔麵係hea 你!唔會煮好耐~但呢個唔係!好食😋 肥牛同豬肉卷就正常水準啦!🌈 黑松露炸單骨雞翼 $28即叫即炸!熱辣辣好好食~出面有啲黑松露醬可能會淡味啲 但呢個唔係!🌈 麻辣香滷三寶 ( 豬耳,豬肚,雞翼尖 )$20 都係又麻又辣又好食!🌈 冷泡白桃烏龍茶 $15🌈 冷泡四季春茶 $15食麻辣野一定要飲下茶解下辣!兩杯都茶味出!不錯不錯
呢排天氣好凍 就好想食啲熱辣辣既野!
🌈 秘製牛筋牛肋腩麻辣撈麵$68
🌈 黑松露炸單骨雞翼 $28
🌈 麻辣香滷三寶 ( 豬耳,豬肚,雞翼尖 )$20
都係又麻又辣又好食!
🌈 冷泡白桃烏龍茶 $15
🌈 冷泡四季春茶 $15