2025-02-24 0 views
今次係我第三次嚟喇,最鍾意食佢哋嘅廚師發辦,食物每一樣都一如既往咁好食😋✨用料好新鮮同埋高質!環境都好舒服😌十貫壽司唔誇張咁講每一件都好好食~海膽壽司🍣最鍾意嘅其中一樣就係海膽壽司,微微嘅鹹味仲有甜味,食得出用料好新鮮😍軟嫩嘅口感仲有醋飯一齊入口,口感同味道層次真係好驚艷!白子天婦羅🍤白子經過油炸之後麵衣變得好酥脆!白子本身帶住淡淡嘅鮮甜味,而且口感好細膩而且好有彈性🤤 好好食~熊本天草鮮魚刺身🐟呢道刺身都令我哋印象深刻!師傅好刀功,刺身切片薄厚均勻,每一塊肉質都好鮮亮,咬落去仲充滿彈性🥹 魚肉好新鮮,每一啖都係食材本身嘅原汁原味,好正🙌蜜瓜🍈飯後嘅甜品係熊本縣嘅蜜瓜,呢種高質素水果真係名不虛傳,口感超級細膩!真係好好食啊🤤
✨用料好新鮮同埋高質!環境都好舒服😌
十貫壽司唔誇張咁講每一件都好好食~
海膽壽司🍣
白子天婦羅🍤