2021-08-11 70 views
有朋友住土瓜灣附近,之前去咗探佢之餘仲去左附近食野🤭發現附近其實都幾靜,因為有好多新住宅項目未落成,所以好似唔算太多嘢食嘅選擇🙈終於我哋搵到呢間CP值都算高嘅日式料理,仲要係黃店黎架💛🔻#京都風蒲燒鰻魚箱飯 $98外型都幾得意,真係有個日式便當盒咁裝住嘅😂雖然d 鰻魚少少瘦同埋有d 骨,但係啲飯同埋醬汁都幾好食❗️#雜錦蔬菜烏冬 $65我哋叫咗地獄辛辣味🔥但係食落其實都唔算太辣😂😂但係味道都幾惹味嘅,同埋蔬菜都算多種類,有啲菇、日本椰菜、粟米、雲耳等等🌽🥬另外啲烏冬都幾好食❗️有啲似手打烏冬,口感都幾煙銀🤗#芝士年糕 $34呢個小食算幾有驚喜🤤外皮炸得幾脆同埋唔油,入邊有啲熱辣辣嘅芝士🧀好好味😙
🔻
#京都風蒲燒鰻魚箱飯 $98