今晚想食扒餐,之前行過地下全白色走廊既食店,有幾間都是關門既,唯獨八幡平係最入但門面裝修同人流都有,今次就試試佢。𥚃面全部都係卡位,卡位夠闊坐得舒服。每個卡位旁都擺滿調味料,牙簽同紙巾。枱面已經準備左圍裙,碟仔,夾仔,小刀同叉。所有工具都好齊備。睇左餐牌就要出門口位置跟店員落單!!!注意!!!店舖只收現金同八達通。門口有部幾大既落單機但只限員工使用。比左錢返回坐位之後,就可以先去自助吧攞沙律同湯。沙律,湯同飯係任添既。所以一個餐基本已經好夠飽。食物黎既時候係碟上,而豬肉類會先煎熟部分先上,呢樣好貼心因為豬同牛唔同一定要全熟時間會等得耐。另外有塊好似黑色岩板係超熱既,用黎將肉放上煎熟。其實一邊煎一邊食住味素飯再夾舊沾左醬或岩鹽既肉入口,真係好鬼冶癒。整體黎講:無限時,坐得舒服,食物味道又唔錯,沙律/湯/飯任添,員工又隨時幫你換岩板,仲要食日本燒肉呢個價錢我覺得係接受既

黑毛豬
雪霜牛扒
2025-01-26
$200 (Dinner)
黑毛豬