2024-06-06
同朋友入咗嚟呢個商場,肚餓要食嘢,喺3樓行個圈,見到呢間餐廳 整齊企理,咁就決定入去開餐🤣叫咗 $698 舞◎特盛(2-3人前、スタンダード)MAI・和牛4点盛り Assorted 4 Kinds of Wagyu 和牛4點拼盤・豚の盛合せ Hokkaido Pork Platter 夢之大地豚三味・鶏の盛合せ Japanese Chicken Platter 日本産鶏肉三味舞◎特盛 仲包「沙律同埋泡菜」👍和牛4點 包括「和牛鞍下、和牛芯芯、和牛肋肉、和牛龜之甲」😋,和牛、夢之大地豚、日本産鶏肉 全部都幾好味😋;個火爐個火仲夠晒大同埋抽煙功能好好,空氣好清新,抵讚👍$68「炎藏沙律」:沙律菜新鮮簡單幾好食,仲落咗啲魚乾仔👍$48「日本黑豚腸」:香腸就梗係好食啦🤣,我哋仲將「黑豚腸」燒到外皮脆脆哋🤣$42「蝶豆花青檸梳打」:叫咗少甜少冰,夠淡口,夠清新👍$38「燒雪魚片」:燒幾秒就食得😋
叫咗 $698 舞◎特盛(2-3人前、スタンダード)MAI
舞◎特盛 仲包「沙律同埋泡菜」👍