2023-03-29 183 views
1月1號個日去左坪洲,我係未去過坪洲😂所以襯住新一年去下啲未去過既地方,我同朋友訓晏左,入到坪洲已經接近三點,由於係假期加上我哋晏左,所以好多餐廳都無開/收左。好彩朋友個朋友住係坪洲,本身間餐廳準備收鋪只接待街坊,我哋跟住朋友個朋友就成功入到餐廳😂.雞扒炒通 $45之前聽過新蒲崗某餐廳都有炒餐廳,估唔到坪洲都有😂定係一直都有係我唔知?😂通粉炒得有穫氣,雞扒有少少鞋,整體都Ok如果無三色豆就更加好(´▽`).豬扒炒烏冬 $42烏冬一樣炒得有穫氣,味道就正常發揮.美式雜扒 $66正常雜扒餐😂😂😂幾豐富.柚子西多士 $27第一次見柚子西多士,餐廳用柚子醬代替花生醬,西多幾脆有少少甜但幾創新。不過我就比較鐘意原味西多士多啲,但鐘意柚子既朋友可以試下.吉列炸魚多士 $27有少少似蝦多士既做法,兩種配搭埋一齊幾特別.

雞扒炒通 $45

豬扒炒烏冬 $42
烏冬一樣炒得有穫氣,味道就正常發揮

美式雜扒 $66
正常雜扒餐😂😂😂幾豐富

柚子西多士 $27

吉列炸魚多士 $27
有少少似蝦多士既做法,兩種配搭埋一齊幾特別
  • 雞扒炒通