2019-05-30 354 views
正正式式新居第一餐~原本唔諗住落🏔️,但奈何又唔想食杯麵,唯🈶️跑⛰️啦😓-HK$55美式什扒餐包一杯熱飲~嘩,嚟到已經”咋咋”聲,什扒~雞全翼、牛扒、豬扒、煙肉、腸仔、火腿、煎蛋及炸薯條。真係好豐富喔🥰味道仲要唔錯。只可惜汁係冇🉐️選擇,但係價格不太貴已經吃到8款食物已經👍🏻-HK$37公司炒通心粉~之前睇本地某網站介紹金源最好食係公司炒通心粉。橫掂嚟到便試一試。點知😅通心粉有點過軟但未去到漿糊狀態,鑊氣唔係好夠。味道👌🏻,最值🉐️讚配料都幾多😍。-食完之後我就覺得美式什扒好食過公司炒通心粉好多又抵食所以如果大家有興趣嘅話就可以試吓美式什扒。-平日來金源茶餐廳食飯最遲last order係5:15所以大家一定要記得唔好遲過5:15入去啊!因為佢哋有機會唔接生意。
美式什扒

公司炒通粉

食完之後我就覺得美式什扒好食過公司炒通心粉好多又抵食
所以如果大家有興趣嘅話就可以試吓美式什扒。
2019-05-29
$58 (Dinner)
美式什扒