Hiring
Salary negotiable
10 days ago
2022-06-03 631 views
好高興又食到壽司郎,由於時間尚早,所以又可以直入!今次都叫咗唔少野食!其中包括比較少見嘅油甘魚天刺,都OK嘅新鮮嘅,都有魚味嘅,都幾鮮甜嘅,舊飯都OK嘅,唔會一夾即散!另外叫咗兩款帆立貝,有一款特大帆立貝,佢嘅味道都好接近!其實視乎你口感啦!大件個鮮甜味就會比較突出啲!不過細件嘅話都唔係差,都好鮮甜嘅!只不過大件嘅滿足感會大啲!至於呢個蟹肉蟹膏壽司都唔錯!蟹膏都唔苦!蟹肉都有返個蟹味!紫菜雖然普通啲!但仍然可以接受中吞拿魚腩就更加一定要叫嘅壽司啦!因為佢係特別鮮甜㗎!而且又唔腥,又夠肥。食落去真係有幸福嘅感覺!仲有好似叫魚蓉吞拿魚,即係吞拿魚碎整嘅軍艦,個表現都唔差嘅、不過如果鍾意食吞拿魚嘅你,相信你未必喜歡啦!個口感真係比較碎,口感就一般啦、即刻過北海道魚子,好似冇以前咁大粒,但係味道都係好食嘅!咬落去個口感都係甜甜地、鹹鹹地!餐廳整體服務都好好,店員都好有禮貌!壽司賣相仲有改善空間!

餐廳整體服務都好好,店員都好有禮貌!壽司賣相仲有改善空間!
2022-06-01
Type of Meal