2024-05-19
近年都好興食夏威夷bowl,又飽又健康,仲可以自選配料醬料.呢間份量又大又好食,就嚟食到變我canteen.三文魚+牛油果+柚子汁三文魚好好食,好挺身,食得出好新鮮.牛油果都好fresh,淨係呢2款主食都已經好健康,另外伸加咗麻醬豆腐,番茄仔,同埋粟米粒,麻醬係偏白嗰款,即係味道唔濁,唔會搶晒主食味,味道啱啱好,好夾.而且仲揀咗壽司飯+柚子汁,勁香,同埋好開胃,又健康又新鮮又飽肚.蟹肉+磨菇+辣蛋黃醬+炸蒜蟹肉令到bowl好香,每啖都有蟹肉嘅鮮鹹味,加上落咗啲辣蛋黃醬,唔算太辣,但已經足夠帶出蟹肉味出嚟.再加埋炸蒜,呢bowl同三文魚bowl完全係兩種風味所以自選嘅好處真係可以食到唔同味道但又健康嘅bowl.飲品都好天然今次嗌咗龍眼紅茶同埋四季果茶.估唔到真係用咗真材實料沖,水果乾浸咗熱茶之後,啲甜味出返晒嚟,所以飲品好清香清甜!食完成餐飯嘅感覺好舒服好健康.
三文魚+牛油果+柚子汁
蟹肉+磨菇+辣蛋黃醬+炸蒜
飲品都好天然
食完成餐飯嘅感覺好舒服好健康.