2023-07-12
午餐泰式燒牛仔骨配木瓜沙律,跟冬蔭雜菜湯同龍眼冰$63燒牛仔骨一片好薄肉但係新鮮juicy!配埋泰式醬汁真係好惹味!係真係燒烤嘅味道~木瓜沙律我走花生,其實都幾大碟,因為我食唔到飯,所以揀沙律,但佢個汁就完全唔係泰國酸辣嘅味道,酸都唔多,比較甜!仲成碟水咁!個汁真係唔ok但木瓜好清脆爽口!龍眼冰正常,反而個雜菜湯比想像中好,但就細碗啲,冇咩雜菜比你,因為係冬蔭嘅味道,屋企人飲唔到咁辣,就比埋我飲。其實銅鑼灣午餐嚟講,呢個價錢都ok因為都有湯有龍眼冰,同埋午餐選擇算多,不過我哋食完都未上碗湯,問個侍應佢仲質疑我哋咁,我話好明顯就冇嚟先問啦🙄叫佢落埋餐飲就唔出聲,問佢落左單未定點,佢就要我哋自己QR code落單🤦🏻♀️其實而家疫情後係咪人手唔可以幫客落單只可以掃code落單呢?全場仲要得我哋一枱客,真係科技嘅進步⋯-收到OR話餐廳投訴我係試食活動好彩我一向有keep單唔該OR咁鍾意審批就講下餐廳虛報為求0負評係咩玩法?
其實銅鑼灣午餐嚟講,呢個價錢都ok
-收到OR話餐廳投訴我係試食活動
好彩我一向有keep單
唔該OR咁鍾意審批就講下餐廳虛報為求0負評係咩玩法?