2024-10-30 332 views
呢間cafe值得不斷回訪,佢嘅窩夫做得真係超出色,而且款式又多又吸引,平日夜晚都有人等位😳!Cafe裝修好簡單,有少少懷舊嘅感覺,帶有少少港味,坐落喺新蒲崗嗰頭,建議啟德地鐵站行過去~要一個鹹一個甜嘅窩夫,加多杯咖啡,夠晒chill🤙🏻!-——————————————🐖◖慢煮手撕豬腩窩夫三文治◗ $116慢煮手撕豬腩肉一絲絲咬落好juicy💦,四嚿窩夫食到尾都仲係脆卜卜,比平時見開嗰啲厚好多,食完一份都飽咗了,性價比之選!🐙◖日式海鮮大阪燒酥皮薄餅◗ $188舖頭招牌嘅酥皮薄餅,唔係用麵團嘅餅底,而係用幾層酥皮,用日式大阪燒嘅配料,鋪上椰菜絲同海鮮烤焗,夠曬特別!🍩◖叄重朱古力配朱古力雪糕◗ $84窩夫夾住厚厚一層朱古力麻糬,口感煙韌仲熱辣辣出緊煙♨️,配上朱古力雪糕,冰火兩重感覺好特別!窩夫已經切成細細嚿,一口size啱啱好,加上朱古力碎同朱古力醬,真係超邪惡,但好好食,絕對值得付出少少quota🥰🍹◖熱情果手搖冰茶◗ $46手搖冰茶微甜,帶有淡淡熱情果香,清爽解渴🌟Encore指數:8.9/10
-——————————————
🐖◖慢煮手撕豬腩窩夫三文治◗ $116

🐙◖日式海鮮大阪燒酥皮薄餅◗ $188

🍩◖叄重朱古力配朱古力雪糕◗ $84

🍹◖熱情果手搖冰茶◗ $46
手搖冰茶微甜,帶有淡淡熱情果香,清爽解渴

🌟Encore指數:8.9/10