2021-10-20 339 views
今晚同朋友放工,佢帶我嚟試下呢度居酒屋嘅嘢食,啱啱有bar台位可以坐住睇人地即場燒烤,油煙唔大,但係可以即燒即食,夠嗮新鮮!入到去裝修簡潔,坐得舒服,bar台望入去即場燒嘅串燒附近製作環境良好衛生。店員熱情招待,場面好有氣氛同好warm。等咗陣,望住佢燒好幾串串燒遞到你面前,好鬼死香。首先上嘅係熱辣辣嘅燒雞肉串同雞腎,味道適中唔咸,燒得好鮮美同肉質好滑。呢度嘅燒雞腎燒得好爽口,鍾意食內臟嘅朋友應該試下,作為下酒菜真係一流!兩樣串燒食落都唔覺油同乾,推薦!淨串燒梗係唔夠喉,聽朋友介紹呢度牛肉烏冬正,咁就再叫多個牛肉烏冬,的確係非常好食!牛肉烏冬湯汁濃郁並且唔油膩,牛肉肉嫩多汁不突止份量好多,質量同份量都好過出面好多餐廳,秘製湯底醃過啲牛同好多配菜加埋烏冬,肉同蔬菜配搭食落一啲都唔膩,最後湯都飲埋。呢個牛肉烏冬份量足料,絕對值得一試!最後朋友叫多份牡丹蝦刺身一起試,刺身新鮮,味道鮮甜清爽,甘甜作為夜晚嘅結尾。
等咗陣,望住佢燒好幾串串燒遞到你面前,好鬼死香。
燒雞軟骨&燒雞腎

牛肉烏冬