2020-10-23 105 views
早幾日食lunch約咗朋友嚟到呢間裝修非常日式嘅日式餐廳~我哋被安排坐係吧枱嗰邊,前面就係啲食材同埋廚師,好高級嘅感覺😂見到好多壽司款式都好吸引,又想食下啲熱野,所以就叫咗個壽司拼盤同埋丼飯😋茶碗蒸啲蛋蒸得好滑,裏面材料都好多!有雞又有蝦👍🏻👍🏻蝦肉都好大粒,唔錯😍蜆肉麵豉湯一上枱有少少驚喜,因為蜆肉好多,仲要係原隻上!第一次飲蜆肉麵豉湯,味道唔錯又足料👍🏻👍🏻壽司拼盤叫咗呢個壽司拼盤有劍魚腩、立魚、日本芝士蟹棒、藍鯨拖羅、蒲燒鰻魚同埋蔥粒吞拿魚茸小卷😍食得出材料好新鮮,而且價錢都唔貴👍🏻👍🏻個Menu仲有好多其他選擇,好多都好想試😋😋汁燒帆立貝溫泉蛋丼另外仲叫咗個汁燒帆立貝溫泉蛋丼~總共有五粒帆立貝,而且粒粒都勁大粒!個汁就調教得好好,同個帆立貝好夾😋😋今次試唔到好多嘢,見到串燒賣相唔錯,有機會下次要返嚟試吓👍🏻

蜆肉麵豉湯

壽司拼盤