同小朋友經過五知食咩好 最後遇到間日式居酒屋一心想試下 我哋主食叫左A4和牛炒飯👍🏻使用A4和牛 肉質鮮嫩👍🏻香氣四溢👍🏻米飯粒粒分明,搭配了青蔥與蛋,成碟飯好豐富。份量十足!和牛的油脂融入飯中,口感滑順,小朋友乃都話好好味串燒我哋叫左 豚肉蘆筍卷 燒雞腎 燒番薯 燒雞翼豚肉包住新鮮的蘆筍,外焦內嫩。豚肉仲帶有微微既甜味,蘆筍好清脆👍🏻小朋友都好岩食👍🏻👍🏻燒雞腎既外皮焦香,內裡鮮嫩。每一口都有好濃郁既肉香👍🏻燒番薯仔 番薯口感軟糯小朋友既最愛👍🏻👍🏻系一道解膩的好選擇燒雞翼表皮好酥脆,好多汁。又入味 如果搭配酒,絕對系一流!居酒屋小店的菜品多樣,仲有刺身魚生 下次約朋友gathering都好阿👍🏻👍🏻強烈推薦!
同小朋友經過五知食咩好 最後遇到間日式居酒屋
一心想試下

我哋主食叫左A4和牛炒飯👍🏻

串燒我哋叫左 豚肉蘆筍卷 燒雞腎 燒番薯 燒雞翼

燒雞腎既外皮焦香,內裡鮮嫩。每一口都有好濃郁既肉香👍🏻

燒雞翼表皮好酥脆,好多汁。又入味 如果搭配酒,絕對系一流!