🥳收工約左朋友食飯😋行過見到二人餐幾吸引,一於入去試下佢啦😙-入到門口,比我感覺好乾淨同光猛👍🏻姐姐好熱情咁招呼我地🤣好好彩比我地坐到樓上嘅卡位👏🏻-二人餐有勁多選擇,總共可以揀3個餸+1個湯🤣唔計湯總共有37款餸可以揀,對於選擇困難症嘅我地都用左10分鐘黎揀3款餸😆-1.大壹叉燒王拼玫瑰豉油雞🐣(9.5/10)果然係叉燒王!叉燒半肥瘦,外面嘅麥芽糖蜜汁好香,加上做到燶邊嘅感覺,外脆內軟😍油雞的確好香玫瑰露味🤗餐廳以燒味做招徠,的確係皇牌🥳-2.士多啤梨豬扒🍓🐷(9/10)平常食開士多啤梨骨,士多啤梨豬扒都係第一次食😋餐廳處理士多啤梨汁處理得好好👍🏻食落唔會好假嘅士多啤梨味🍓豬扒食得出冇落鬆肉粉,但又唔會好韌🥳配埋新鮮士多啤梨,又咸又甜,出奇地夾😍-3.燒汁薯仔牛柳粒(9/10)🐄🐮呢碟餸色彩繽紛🥳牛柳粒醃得好入味,加埋燒汁,成舊肉都有味,而且牛柳粒淋得黎都好有咬口😆薯仔真係有炸過,食落去真正外脆內軟😛可惜嘅係,牛柳粒比薯仔份量更多!薯仔唔夠喉呀!🥲-總括黎講,二人餐份量一啲都唔少!四個人食都絕對夠飽🤣唔洗加一服務費,CP值超高👏🏻加上餐廳有提供紙巾,十分貼心❤️
二人餐有勁多選擇,總共可以揀3個餸+1個湯

1.大壹叉燒王拼玫瑰豉油雞🐣(9.5/10)
大壹叉燒皇併玫瑰豉油雞

2.士多啤梨豬扒🍓🐷(9/10)
士多啤梨豬扒

3.燒汁薯仔牛柳粒(9/10)🐄🐮
燒汁薯仔牛柳粒
2021-05-11
$150 (Dinner)
大壹叉燒皇併玫瑰豉油雞
士多啤梨豬扒