2024-03-02 74 views
好唔掂呢間野,十分普通 入面有十分。又話鋪頭日本過嚟,又話日本直運,x唔好過嚟啊🫨~D油甘魚冇味嘅日本直運都冇用,嘥gas…唔係🤔應該係嘥石油。見到睇到YouTube話全港食過最好食,心心諗諗等生日食貴少少🤏🏻專登坐車入去(來回搭舊爛鐵要$30幾蚊)入到去比D咁嘅質素我,我寧願去食放題啦~個YouTuber係咪未食過深水埗果間呀!?真係想反枱。不過口味呢家野又真係好難定義以後果個YouTuber食評嘅嘢食我都唔會睇👐🏻口味一D都唔夾🙂最後佢最後仲有送幾張卷,一見到 和平人民 日本餐廳可用,我就即刻所有迷底都已經解開😎👆🏻,又係一間我覺得刺身唔夠新鮮嘅餐廳。
好唔掂呢間野,十分普通 入面有十分。