2023-01-24
之前跟朋友黎過呢間夜燒站食🍻覺得又好味又抵食😋雖然我唔係住呢頭,但成日心思思想再黎食,真係好好味😍所以今次我就帶左屋企人再黎食過🥰呢間舖頭係用QR code落單,好方便📱嚮大家好落力咁不斷揀梗食乜好嘅時候,職員就會遞上一碟免費嘅沙律🥗係送咖!我地今次有小朋友,就嗌左啲燒腸仔,燒燒賣,燒芝士腸,燒墨魚丸,燒午餐肉果啲。啲細路好咀雕咖🤭但佢地都好啱食!而我地大人當然要食海鮮啦!大家掛住食,都唔記得影相🤣我地嗌左燒多春魚,燒扇貝,燒聖子,燒生蠔,燒白鱔😍😋😋呢兩隻扇貝,係我臨尾再加單,先記得影相😆我地今次仲嗌左酒飲,之前黎好似未有酒賣,宜家已經有酒牌!勁正嘅係啤酒薯條😍炸雞軟骨同雞泡魚乾,真係送酒一流!🍶🍻🍺我最喜愛嘅仲有海老天婦羅呀,無得彈!仲有紫蘇秋刀魚同豬肉荔枝卷真真真係好好食!好特別,啲味度好夾😍😋😋其他仲有燒茄子,燒豬頸肉😍,燒餃子,燒手羽,燒牛小排😍,燒牛舌,燒五花腩😍總結,掛住食,係真係會唔記得影相,同埋真係好好食,寫寫下,已經想去食下一次嘞🤣😋😋😋
啲細路好咀雕咖🤭但佢地都好啱食!
呢兩隻扇貝,係我臨尾再加單,先記得影相😆
我最喜愛嘅仲有海老天婦羅呀,無得彈!