1K
2024-10-24 470 views
要同摯友撐檯腳,唔一定要過海嘅,對於新界嘅朋友元朗都有一間極隱世幾難搵嘅location,但高汁兼抵食嘅西餐廳我地一坐低,冇幾耐就已經有份welcome food,係南瓜蓉脆米餅,一啖咁擺入口,極度脆口,南瓜蓉又香又綿冇渣,南瓜籽碎更添口感Dinner set會有一碗SOUP OF THE DAY,是日餐湯係蘑菇湯,blend得好香滑,菇味非常濃郁,溫度剛剛好,唔會因為太熱影響味感跟住就可以揀頭盤,秘魯牛心串燒係一味好特別嘅菜式,牛心無論質感同味道,同出面食嘅好唔同,調味好有南美風味,點啲芥末更提味烤蘇格蘭蟶子皇都係好正嘅選擇,蟶子肉質好鮮彈,咁有彈性睇嚟都好新鮮,唧啲檸檬汁上去,更能吊出鮮感然後就到主菜喇,龍蝦汁大蝦意大利麵唔似出面咁整到好橙啲汁已經索晒喺意粉度,龍蝦味啖啖都勁,大蝦真係勁大條,由頭到尾滿滿蝦肉,蝦膏仲好鮮香跟餐可以加錢升級阿根廷牛肉眼,10安士真係好大塊,而且激厚用刀拮落去,已經覺得肉質一級棒切完點鹽同特製阿根廷香草醬汁,同埋蒜粒一齊食,多重味蕾享受,喺把口裡面好似煙花爆發,太不得了喇另外仲有粟米條都好香口,同牛扒都好夾
要同摯友撐檯腳,唔一定要過海嘅,對於新界嘅朋友

Ada's Not Here Dinner

然後就到主菜喇,龍蝦汁大蝦意大利麵唔似出面咁整到好橙

頂級阿根廷牛肉眼10安士

跟餐可以加錢升級阿根廷牛肉眼,10安士真係好大塊,而且激厚

用刀拮落去,已經覺得肉質一級棒

另外仲有粟米條都好香口,同牛扒都好夾
2024-10-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$228 (Breakfast)
Ada's Not Here Dinner
頂級阿根廷牛肉眼10安士