2023-02-21
🍴炸甜蕃薯條 雙式芝士醬 78 蚊🧀🥔器皿都好靚 蕃薯條整得粗身 夠口感 而且本身蕃薯條好香脆 又夠甜 外脆內軟 芝士 帶 d香咸 一咬落去 芝士既咸加埋蕃薯既甜 撈埋一齊好食🍴炸紫洋葱圈 68 蚊🔥,淨係紫洋葱 已好正 因為洋葱味香 d而且揀左大大隻既洋葱 出面既炸粉剛好 夠香脆 又唔會太厚 . 點 d蛋皇醬就好正 🍴海膽忌廉汁蟹肉意大利飯 148 蚊🦀意大利飯既飯粒好夠正宗 係夠煙 un彈牙嗰 d黎 忌廉汁夠香濃配埋整碎既蟹肉合埋一齊 好香蟹肉味 而食到甘上下就有海膽既濃味彈出黎 引出蟹肉同忌廉既香味 🦀正🍴烤西班牙伊比利亞黑毛豬肋骨 半份228 蚊🐷黑毛豬半分已好多肉 豬肉既燒汁帶 d甜 同燶邊 夠香 脆 入面既豬肉好夠滑 👍🏻配 d粗薯格 夠香脆 薯味香 點茄汁正 加埋黑醋汁既沙律菜 中和番 豬肉既膩 正#西餐 #黑毛豬 #豬肋骨 #蕃薯 #薯格 #意大利飯 #忌廉 #海膽 Score 平均分< 8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $
🍴炸甜蕃薯條 雙式芝士醬 78 蚊🧀🥔
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#cobalt
大角咀利得街36 至38 號地下1a及2g鋪
~~~~~~~~~~~~
=====================
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓