下午𝟙點左右去食 𝓵𝓾𝓷𝓬𝓱時間 唔洗排隊就食得 可能多數人都係外賣掛要點左食物先可以入坐 ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 赤小豆薏仁去濕茶 加購$𝟙𝟛雖然已經點左𝖇𝖇辣 但係怕辣都係叫定飲品好啲 除左去濕之外 仲可以去水腫 (✪ω✪)適合我呢個每日都話要減肥既人 赤小豆薏仁去濕茶係樽裝 飲唔曬都可以攞返屋企 ୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨再浸泡過 可以飲到佢盡招牌兩姊妹涼皮 bb辣$𝟛𝟛加肥腸$𝟙𝟛個湯汁有酸有辣 有些少甜 凍凍地好開胃 ど⁰̷̴͈꒨⁰̷̴͈う最後我飲曬啲湯 如果個湯多啲最更加滿足啦$𝟙𝟛黎講 個肥腸算多 個涼皮好大條 食既時候好爽好𝓺彈 ヾ(*´∀ ˋ*)ノ配料都算多 不過如果男仔食一定唔夠飽( ˘•ω•˘ )啲位有啲迫 無位擺袋 店員好好比多張櫈我擺野 但要擺係後面(¯―¯٥)

要點左食物先可以入坐

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰