2017-01-18 1310 views
唔係抵 又唔係好食 雞煲都幾淡 加埋湯之後 更加唔洗講 啲料感覺幾孤寒 因為唔多 叫第一輪好似好抵咁 黎到原來唔多 食得多少少嘅人都應該唔夠 要另外再叫 即係唔係抵 出返少少去旺角食任食好過 如果都係要食到咁嘅價錢 咁不如俾多少少食潮福(當打邊爐計) 俾平啲出旺角求其一間食雞煲都好食 總之俾我感覺係唔上唔落 兩頭唔到岸咁 係競爭激烈咁勁嘅地方 呢間野真係好普通 除左雞煲外 其他都係普通 啲味似波仔咁 齊料再返叮咁 淡味 見到評分到有服務一行 就即係提返我 坐得''隔涉''啲 啲伙記睇唔到你 無人理 總之我嘅經驗好麻麻 真係唔好意思 係ok都唔達標嘅情況下 要俾個劣評呢間野
2016-12-17
Type of Meal