2018-08-08 67 views
星期二的晚上 朋友網上book左6位打邊爐 到達後見到餐廳未有滿座 不過侍應安排了一張regular 4人枱 打邊爐嘅枱一向比一般餐廳要大是常識吧 雖然6個迫迫地坐得落 不過要知道叫完一碟又一碟嘅野食一定放唔落 最後因爲我地提出要求 餐廳轉換8人枱俾我地人客不多 落單過程已有兩三樣食物售罄 湯底我地叫左酸菜湯底拼牛骨湯底 湯底到達 我地已經知道好伏 個酸菜湯底有啲奇怪味 好似蚊怕水咁 所以我哋另外叫咗個麻辣湯底麻辣湯底到咗 我哋覺得個湯底無味 所以詢問侍應可否加辣 侍應問咗廚房之後回覆話冇得加 (第一次食麻辣鍋被拒絕加辣)食物尚算可以 牛肉質地鬆化但有一款食物牛肉餃 味道一般 有啲臊味服務有待改善 基本上要離開座位行到去侍應面前佢先會理你 或差不多要揮手多於五分鐘就會有侍應留意到你 侍應寧願執枱(無客等位情況下)都冇服務在場客人真係無下次..

食物尚算可以 牛肉質地鬆化
但有一款食物牛肉餃 味道一般 有啲臊味