2024-10-01 1346 views
與朋友小聚晚膳, 晚上去到時有驚喜, 原來是有星食店, 凸然期望增加. 叫左兩麵黃, 乳鴿, 班腩, 蛋白杏仁茶, 仲有其它,已忘記了. 兩面黃好脆好正, 乳鴿太乾. 杏仁茶係微暖. 服務態度🫣🫣. 未落單前好好, 食到中途👎👎👎👎碟有骨不會自動換, 茶壺冇水, 冇人換, 只見士應執啲冇人座嘅枱, 當時已冇乜人入座了. 下完單叫左甜品, 仍不清理我們的枱面, 坐左超過15分鐘都冇人執枱, 最後見等了很久很久,追問是否漏單, 話我地啲甜品比左第二枱, 要嘅馬蹄卷已賣晒. 最後要同經理反映, 佢講番sorry 及送甜品了事. 問題是米芝蓮餐廳應有一定服務態度, 點解呢種冇service 都可擇星🤔🤔 (補充, 其它食物偏咸. )